Kuponaida Mii de reduceri.
Oricand!

 Inapoi la prima pagina

Ce este nou pe Kuponiada.ro


Sigur, mult - mai multe detalii gasesti aici. Pe scurt, Kuponiada a fost pana pe 3 octombrie 2013 un site de reduceri. Timp de 3 ani te-am surprins zi de zi cu oferte inedite - am considerat ca a venit momentul unei schimbari majore astfel incat, pe viitor, usor-usor, o sa iti oferim acces la toate promotiile disponibile in Romania. Incepem deocamdata cu cateva mii! Practic, pe Kuponiada vei avea acces la promotiile realizate de alte site-uri de reduceri, fara ca noi sa iti mai oferim oferte proprii - si suntem convinsi ca gradul tau de satisfactie va fi mult, mult mai mare.

Ne asteptam sa fie intrebari. Mai jos am pregatit o foarte scurta lista de intrebari frecvente, citeste-o te rugam pentru a vedea modul in care te putem ajuta cat mai bine.


 • 1. Ai achizitionat un voucher direct prin intermediul Kuponiada?

  Stai linistit, foloseste-l fara probleme pana la expirarea lui.

 • 2. Intampini probleme la livrarea produsului/ efectuarea serviciului achizitionat prin intermediul unui voucher Kuponiada?

  Ne poti scrie pe formularul de contact si noi vom lua legatura cu partenerul nostru pentru a lamuri si solutiona problema ta.

 • 3. Vrei sa returnezi un voucher achizitionat prin intermediul Kuponiada?

  Ne poti scrie pe formularul de contact si, daca nu au trecut mai mult de 10 zile lucratoare la achizitionarea sa, vom lua legatura cu partenerul nostru pentru a solutiona aceasta problema prin rambursarea sumei platite.

 • 4. Ti s-au rambursat banii in contul Kuponiada sub forma de kuproni si nu i-ai folosit inca?

  Te rugam sa ne soliciti restituirea sumei aferente lor pana la data de 31 decembrie 2013, folosind formularul de contact, specificandu-ne numele complet si contul in care doresti restituirea banilor. Ulterior aceste date, solicitarile primite nu vor mai fi acceptate.

 • 5. In contul Kuponiada aveai inca kuproni datorita promotiei cu Citibank?

  Din pacate, avand in vedere schimbarea de forta majora a Kuponiada si faptul ca nu mai este, la momentul de fata, un site care intermediaza vanzarea voucherelor partenerilor, nu mai putem acorda acesti kuproni si nu putem asigura rambursarea sumelor aflate in cont in conformitate cu pct. 9 din regulamentul concursului.

 • 6. Daca esti unul dintre partenerii nostri, ai avut oferte active pe site-ul nostru si ai nevoie de informatii cu privire la plati, contract, facturi, etc

  Ne poti scrie pe formularul de contact unde te rugam sa treci datele de contact. Vom lua legatura cu tine pentru a-ti furniza detaliile de care ai nevoie.